Мерія затвердила тарифи на компослуги з 1 січня



Фото "Сегодня"
Київська міська держадміністрація затвердила тарифи на житлово-комунальні послуги для населення, які діятимуть з 1 січня 2010 року.

Про це йдеться у відповідних розпорядженнях КМДА від 30 листопада, опублікованих на сайті муніципальної газети "Хрещатик".

Згідно з документом, тариф на опалення встановлено на рівні 1,6 гривні за 1 кв. метр опалювальної площі приміщення на місяць, тобто як і в тарифах, що діють з 1 жовтня.

Не змінився і тариф на гарячу воду і водовідведення. Для приміщень, які обладнані лічильниками, його встановлено  на рівні 10,05 (8,80 вода + 1,25 водовідведення) гривні/куб. м, для приміщень без лічильників - 35,18 гривні за 1 людину на місяць.

Тариф на холодну воду і водовідведення також залишиться на рівні жовтневих тарифів - 2,87 гривні/куб. метр для приміщень з лічильниками і 15,78 гривні за 1 людину на місяць за відсутності лічильників.

Крім того, дію тарифів на обслуговування будинків і прибудинкових територій для кожного будинку (введені з серпня 2009 року) продовжено до березня 2010 року.

Як відомо, 13 жовтня прем'єр Юлія Тимошенко заявила про домовленість Кабміну і КМДА про повернення з 1 листопада тарифів на компослуги, які діяли до 1 червня.

У цей же день Черновецький заявив, що вже підписав розпорядження про зниження з 1листопада тарифів на компослуги майже до рівня тарифів, що діяли до 1 червня.

13 жовтня ввечері за прийняття рішення про зниження тарифів на компослуги проголосувала Київрада.

Згодом, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявив, що нові (знижені) тарифи на компослуги діятимуть в Києві з 1 жовтня.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ