Кияни стали більше одружуватися



Фото www.kudykinagora.com
У столиці зростає кількість одружень - тільки в січні-вересні цього року кияни уклали 16 тисяч 868 шлюбів, що на 648 одружень більше, ніж за відповідний період 2008 року.

Такі дані оприлюднило Головне управління статистики Києва, пише муніципальна газета "Хрещатик".

Найбільше реєстрацій (12 на 1 тисячу осіб) зафіксовано у Шевченківському районі, найменше -  у Солом'янському та Дніпровському.

Водночас зменшилась і кількість розлучень. Їх протягом 9 місяців 2009 року було 6 тисяч 703, що на 647 менше, ніж торік.

За даними статистики, найміцніші сім'ї у Печерському районі, а найбільше подружніх пар розпадається у Дарницькому та Дніпровському районах.

За інформацією першого заступника начальника Головного управління статистики Києва Олени Клішиної, коливання показника шлюбності у столиці, як і загалом по Україні, пов'язане з традиційним зменшенням кількості одружень у високосний рік та збільшенням їх у роки, що межують з ним.

"Зазвичай кількість шлюбів зростає у літні місяці й досягає максимуму в серпні-вересні. Наприклад, у січні 2009 року зареєстровано 1 тисячу 201 шлюб, у серпні - 2 тисячі 865, у вересні - 2 тисячі 981", - сказала Клішина.



powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ