"Київенерго" розказала, коли управління освіти отримають світло


АК "Київенерго" підключить районні управління освіти столиці до електроенергії тільки після надання графіків погашення їх заборгованості.

Про це у вівторок завив заступник голови правління енергокомпанії Іван Ричка, повідомляє прес-служба "Київенерго".

За його словами, борг районних управлінь освіти Києва станом на 1 грудня становить майже 3,2 мільйона гривень.

Зокрема, борг районного управління освіти Святошинського району - 376 тисяч гривень, Подільського - 247 тисяч гривень, Оболонського - 347 тисяч гривень., Солом'янського - 444 тисячі гривень, Дніпровського - 241 тисячу гривень, Дарницького району - 900 тисяч гривень.

"Освітяни погодились із наявністю заборгованості за електричну енергію. Управління освіти Дарницького району Києва надало гарантійний лист, керівники інших районних управлінь освіти обіцяють сьогодні також підготувати відповідні документи. Як тільки це станеться, "Київенерго" поновить енергопостачання адміністративних будівель", - сказав Ричка.

Він додав, що керівники цих структур несуть пряму відповідальність за наявність тепла і світла в учбових закладах Києва, а "Київенерго", відключаючи боржників, виконує свої обов'язки, без дотримання яких стабільне енергозабезпечення споживачів неможливе.

У "Київенерго" також повідомили, що 30 листопада та 1 грудня через заборгованість за спожиту електроенергію, компанія відключила від електрики Святошинське, Дніпровське, Подільське, Солом'янське районні управління освіти.

Як відомо, 20 листопада "Київенерго" відключила світло в будівлі Управління освіти та науки Дарницького району столиці за борг 900 тисяч гривень.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ