Черновецький взявся за землю, у якої закінчився термін оренди



Фото з сайту КМДА
Київська адміністрація інвентаризує земельні ділянки, відведені районним радам, райадміністраціям, підприємствам і організаціям всіх форм власності для будівництва житла і соціальних об'єктів, термін оренди яких минув або закінчується. Про це йдеться у розпорядженні КМДА, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини".

Зокрема, інвентаризації підлягають земділянки, термін оренди яких закінчився до 1 квітня, а також ділянки, у яких закінчується термін оренди, але проекти будівництва не узгоджені в установленому порядку.

Проведення інвентаризації має на меті збільшити обсяги будівництва житла для городян, які перебувають на квартирному обліку. Нею займатиметься головне управління земельних ресурсів і головне управління містобудування, архітектури і дизайну міського середовища.

На основі аналізу управління повинні подати мерові Києва пропозиції щодо можливого використання ділянок для будівництва на них житла для черговиків квартирного обліку або з їх продажу на аукціонах.

За станом на 1 січня, на квартобліку в Києві знаходиться 117 тисяч сімей, з них 40 тисяч - пільговики-першочерговики, 12 тисяч - пільговики-позачерговики, 65 тисяч - на загальних підставах
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ