Жителі Дарницького району щодня ризикують життям?



Фото "Комсомольської правди"
Старий і хиткий міст по вулиці Зрошувальній, 17 у Дарницькому районі Києва небезпечний для життя столичних мешканців.

Здалеку він виглядає достатньо надійним, однак, якщо глянути зблизька, то асфальту на мосту практично немає, всюди стирчить ізоляція і сяють наскрізні діри, пише "Комсомольська правда".

За словами, людей, які щодня ходять цим шляхом як не на роботу, то до гаражів, численні звертання в мерію і до депутатів не дали жодних результатів. На те, що міст розвалюється просто не звертають уваги, незважаючи на те, що під ним проходить залізнична гілка і простягаються високовольтні проводи.

"Чотири роки спілкування з чиновниками - і  ні найменших зрушень. Шляховики відремонтували полотно до і після переправи, а сам міст залишили в аварійному стані. Мовляв, він належить залізниці, нехай вона його і приводить до ладу", - сказав голова ініціативної групи Марат Янчук.

За словами жителя району Сергія Куцого, оббивання порогів чиновників привело лише до відписки, що міст перебуває на балансі Дарницької частини шляху, яка постійно ремонтує там асфальт і підтримує переправу в належному стані.

Нині мешканці сподіваються на вибори і навіть обіцяють 1,5 тисячі голосів, тому кандидату, який допоможе відремонтувати переправу.

За словами головного інженера Дарницької частини шляху Олександра Мовчана, капітальний ремонт моста зроблять у 2010 році.

"Дійсно, капітальний ремонт на цьому мосту робили років 30 назад. Щороку ями і вибоїни ми заливаємо бетоном, але через якийсь час його вимиває вода. Ми хочемо тут зробити капітальний ремонт. На це потрібно 180 тисяч гривень. Але все це буде не раніше 2010 року", - сказав Мовчан.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ