День боротьби зі СНІДОМ: підтримай "Свічкову ходу-2009"



Фото "Інтерфакс"
У вівторок столиця відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом та Всесвітній День солідарності з ВІЛ-позитивними людьми та підтримки людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Зокрема, у Києві відбудеться щорічна широкомасштабна благодійна акція "Свічкова хода-2009", повідомляє прес-служба КМДА.

Вона пройде з 16.00 до 17.00 на Спортивній площі, перед початком благодійного гала-концерту "SOSстрадание", який відбудеться у Київському Палаці Спорту.

Учасники акції викладуть запалені свічки у формі загальновизнаного символу "Червоної стрічки", символу взаєморозуміння та примирення з людьми з ВІЛ-позитивним статусом.

Реєстрація учасників розпочнеться о 15.00 біля інформаційного намету, розміщеного біля Палацу Спорту.

Під час акції проходитиме безкоштовна роздача контрацептивів, тематичних інформаційних матеріалів тощо.

Акцію організовано Всеукраїнською благодійною організацією "Конвіктус Україна" та Київською міською організацією Товариства Червоного Хреста за участю молодіжних волонтерів, представників урядових та неурядових організацій, що займаються проблемами ВІЛ/СНІДу.

Головна мета заходу - привернути увагу громадськості та представників влади до епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні, сприяти формуванню толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ