Рекламу у київських ліфтах розміщуватимуть за новими правилами


Київрада затвердила Порядок розміщення реклами в ліфтах жилих будинків комунальної власності. 

За відповідне рішення на засіданні у п’ятницю проголосували 67 депутатів. 

Згідно з документом, функції укладання договорів з розповсюджувачами реклами та функції оператора реклами у ліфтах житлових будинків комунальної форми власності покладаються на КП "Київжитлоспецексплуатація".
 
На КП "Київжитлоспецексплуатація" покладаються функції реєстрації та розгляду заяв розповсюджувачів реклами, прийом заяв, відбір розповсюджувачів реклами на конкурсній основі, укладання договорів на розповсюдження реклами, рекомендації КМДА щодо змін розмірів плати та розірвання договорів на розміщення реклами в односторонньому порядку у випадку несплати.

Київрада доручила КМДА спільно оайонними у Києві адміністраціями, комунальними підприємствами по утриманню житлового господарства протягом 2 місяців привести свої нормативно-правові акти у відповідність з цим рішенням.

У свою чергу Головне управління з питань цінової політики КМДА у місячний термін повинне розробити та подати на затвердження ціни і тарифи на розповюдження реклами у ліфтах. 

Контроль за виконанням рішення покладено на Головне управління з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Рішення прийняте з метою удосконалення врегулювання питань у сфері розміщення реклами у ліфтах житлових будинків комунальної форми власності та з метою належної експлуатації та розповсюдження внутрішньої реклами. 

"Українська правда.Київ"
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ