Довгий вигнав з Київради народного депутата. Оновлена


Заступник мера Києва, секретар Київради Олесь Довгий вигнав із сесійного залу Київради депутата Верховної Ради від фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Кирила Куликова. 

Це трапилося під час обговорення депутатами Київради питання про діяльність КП "Київський зоопарк", повідомляють "Українські новини". 

Депутати заслухали доповідь генерального директора Світлани Берзіної і мали намір затвердити її. 

Однак Куликов взяв слово й заявив, що має ухвалу суду, яка підтверджує, що Берзіна в 1996 році притягалася до кримінальної відповідальності. 

На захист Берзіної почав говорити Довгий заявив, що є довідка з Міністерства внутрішніх справ, у якій йдеться, що ніякої судимості вона ніколи не мала, повідомляє УНІАН.

Вислухавши це, Куликов піднявся зі свого місця в президії і направився до виходу з сесійної зали. Навздогін йому Довгий почав голосно скандувати "ганьба" і плескати в долоні. 

"Геть із сесійного залу, щоб не видно було ні вас, ні вашої ноги!" - кричав Довгий. 

При цьому він не зупиняючись продовжував: "Зніми з себе галстук цей красивий, перестань ходити отам біля Кличка". За його словами, до нього "20 депутатів підійшли, питають, скажіть, що це з Куликовим? Зарплату у Кличка отримує? Чому він замість того, щоб брати участь у пленарних засіданнях Верховної Ради... сидить тут у нас штани протирає...".

"Ганьба, геть звідси до свого роботодавця, йдіть і відпрацьовуйте свою зарплату", - сказав Довгий.

Крім того, секретар Київради викрикував рекомендації Куликову, щоб той перестав копатися в інтернеті й вишукувати судимості людей, які реально працюють і приносять користь. 

Куликов вислухав ці звинувачення, стоячи біля виходу з залу, і намагався щось заперечувати, однак журналісти його слів не чули. 

Після цього Куликов різко вийшов у хол під сесійним залом, одягся й пішов разом зі своїми помічниками. 

У цей час Довгий у залі почав вибачатися перед депутатами за те, що не стримав свої емоції. 
ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ