Телеканал Черновецького продаватиме землю


У суботу в ефірі ТРК "Київ" об 11.00 стартує рубрика "ПроДом", в рамках якої відбуватиметься продаж ділянок землі або нерухомості.

Про це пише муніципальна газета "Хрещатик" з посиланням на гендиректора компанії "Шаркс-ТВ", яка організовує такий продаж, В'ячеслава Гудзеватого.

За його словами, у першу чергу проект "ПроДом" створений для економії часу киян, які вирішили придбати квартиру або будинок.

"З появою цієї рубрики в рамках програми "Проавто" з'явилася можливість переглянути детальне відео квартири, будинку або земельної ділянки", - повідомили в телекомпанії "Київ".

Як відомо, раніше "Шаркс-ТВ" запустила проект "Проавто". За допомогою такої телепрограми український споживач має можливість ознайомитися з усіма актуальними на сьогоднішній день пропозиціями з продажу авто у відео форматі.

Крім того, під час програми зазначається телефон власника або автосалону, за яким зацікавлений глядач може звернутися без посередників.

""ПроДом" є вагомою інновацією на ринку нерухомості. Концепція передачі включає тільки відеопоказ виставленої на продаж об'єктів. Перші демонстрації сюжетів вже сприяли продажу однієї ділянки. Про подальші успіхи проекту можна буде говорити пізніше, але початок покладено і результат відчутний", - сказав Гудзеватий.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ