Вул. Еспланадну і Шота Руставелі можуть перекрити на півроку


У січні розпочнеться доставка на НСК "Олімпійський" конструкцій для зведення накриття над стадіоном, що створить проблеми для автомобілістів у цьому районі.

Про це заявив заступник міністра сім'ї, молоді і спорту Сергій Драч, пише  "Київ.proUA.com".

Спочатку буде знищена автостоянка на вулиці Еспланадній, крім того, саму вул. Еспланадну та вул. Шота Руставелі швидше за все перекриють.

"Хрещатик перекривати не будемо, але майданчик з боку Бессарабських воріт стадіону (вхід з вулиці Еспланадної) зачищатимемо. Автостоянки там точно не буде", - сказав Драч.

За його словами, на тій ділянці нині відбувається демонтаж двох точок каналізації, і Мінсім'ї ставить питання, щоб робітники завершили роботи до 1 грудня.

"Тоді на стадіон почнуть заходити великі крани. Їх постачання почнеться вже наступного тижня. Думаю, що доведеться обмежувати рух автотранспорту, можливо навіть перекривати Еспланадну і Шота Руставелі. Тому що буде дуже великий розмах під`їздів і людям буде просто невигідно стояти в пробках годинами", - сказав Драч.

Він наголосив, що постачання конструкцій триватиме до червня, і в цей час рух може бути обмежений.

Як відомо, згідно з графіком будівельних робіт, зведення накриття над НСК "Олімпійський" має закінчитися в кінці 2010 року.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ