Черновецькому подарували кістяк динозавра, гербарій і вулкан



Фото "Сегодня"
На святкування 58 дня народження столичного мера Леоніда Черновецького у ресторані "Егоїст" на Печерську зібралися лише рідні.

Привітати мера прийшли дружина Аліна Айвазова, дочка Христина і її діти, син Степан і теща Люся Степанівна, пише "Сегодня".

"Мені більше нікого не хотілося бачити, якщо чесно. Дуже хотілося поспілкуватися... Я завжди з усіма людьми намагався бути щирим. Але що мені це дало? Найчастіше над цим сміялися. Правда, зараз мене вже менше цитують. Можливо, це моя помилка і треба більше спілкуватися з журналістами", - сказав Черновецький.

За його слвоами, він отримав низку привітань від високопосадовців, дітей і онуків.

"Мене привітали всі, Ющенко і Янукович по телефону, Тимошенко надіслала листівку. Ще був гарний подарунок торік, коли моя дружина Алина виконала для мене східний танець", - сказав міський голова.

Онуки подарували мерові  гербарій, зібраний власноруч, вулкан із глини й іграшковий кістяк динозавра, відзначає видання.

Підлеглі Черновецького збираються подарувати йому квіти. А заступник і друг міського голови Ірена Кильчицька не змогла купити меру ляльку, яку хотіла.

Маленьку копію мера з вертольотом в одній руці і котом в іншій на аукціоні придбав невідомий чоловік, заплативши $45 тисяч. Тоді Кільчицька придбала ляльку Ющенка за $25 тисяч.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ