У сім'ї вбитого бізнесмена вимагали $ 20 мільйонів


Родині вбитого бізнесмена Шабаба Алояна неодноразово погрожували та вимагали $ 20 мільйонів. 

Незважаючи на те, що сім’ю охороняють майор і сержант-автоматник, члени родини бояться за свої життя, пише "Газета по-київськи".

"На мобільні друзів родини після вбивства почали телефонувати якісь люди, номери були приховані. Вони погрожували: "Навіщо ви охороняєте Алоянов, їм залишилося жити три дні",- сказав брат вбитого бізнесмена Джамал Алоян. 

За його словами, родині також телефонувала жінка з кавказьким акцентом. 

"Коли нам виділили міліцейську охорону, ці дзвінки припинилися. Пізніше слідчі з'ясували, погрози надходили з Москви", - сказав Джамал Алоян. 

Водночас, за його словами, ні він, ні батько Шабаба нічого не чули про відомого російського злодія Діда Хасана, який, за інформацією міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, міг бути замовником убивства. 

"Зі злодіями справ не вели ніколи, хоча, можливо, з ними пов'язаний замовник убивства - Міраб Суслов, двоюрідний брат дружини Шабаба. У нього була мета – захоплення меблевого центру "4room"", - сказав Джамал, нагадавши, що раніше Суслов вже підсилав кілера до Алояна.  

Він переконаний, що Суслов ховається у Москві, оскільки там у нього там будинок. 

Як відомо, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що серед замовників убивства міліція підозрює російського злодія в законі на прізвисько Дід Хасан.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ