Мерія просить церкви розказувати прихожанам про грип


Головне управління у справах національностей і релігій КМДА просить релігійні організації Києва посилити роботу серед віруючих для профілактики грипу і ГРВІ.

Про це заявила начальник управління Ольга Власенко на засіданні міської ради церков і релігійних організацій, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини".

Зокрема, управління пропонує релігійним організаціям під час проведення свої масових заходів орієнтувати віруючих на використання профілактичних засобів від грипу та ГРВІ, а також розповсюджувати пам'ятки про ці хвороби.

Також управління рекомендує релігійним громадам дотримуватись температурного режиму у приміщеннях культового призначення.

Кріме того, управління просить громади під час формування гуманітарної допомоги малозабезпеченим передбачати першочергову необхідність профілактичних засобів.

У Головному управлінні охорони здоров'я і медичного забезпечення пояснили, що така робота релігійний громад необхідна через можливі другу і третю хвилі епідемії, як можуть розпочатися у грудні-січні і восени 2010 року.


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ