На з’їздах з моста Патона перекриють рух


У зв’язку з будівництвом підпірної стіни в складі проекту реконструкції транспортної розв’язки на перетині Дніпровської набережної та просп. Возз’єднання, тимчасово закрито рух усіх видів транспорту на з’їздах з моста Патона.

Так, до 22 листопада рух буде закрито на правоповоротному з’їзді з Русанівської набережної на міст Патона, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на КК "Київавтодор".

Рух транспорту буде організовано вулицею Ентузіастів, вул. М.Раскової та вул. Плеханова з виїздом на просп. Возз’єднання.

Також з 22 до 27 листопада варто обминути правоповоротний з’їзд з мосту Патона на Дніпровську набережну до вул. П.Тичини. Рух транспорту на цій ділянці буде організовано проспектом Возз’єднання, з’їздом на вул. Березняківську, вулицею П.Тичини з виїздом на Дніпровську набережну.

З 22 до 27 листопада буде обмежено рух на вул. Серафимовича від вул. Бучми до Дніпровської набережної в обох напрямках. Натомість проїхати можна буде в обох напрямках вулицею Бучми, вул. П.Тичини та Дніпровською набережною.

Обмеження пов’язані із введенням новозбудованих з’їздів та заїздів в існуючі транспортні артерії. Щоб мінімізувати тимчасові незручності будівельники працюють в цілодобовому режимі, повідомляють у "Київавтодорі".

Наразі реконструкція розв'язки знаходиться на завершальному етапі. Вже збудовано тунель довжиною 50 м і шириною 20 м, ведуться оздоблювальні роботи, облаштовуються зливостоки. Триває спорудження 4-х підпірних стін загальною площею 312 м.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ