Черновецький посадив дерево і випив

20.11.2009  15:55

1 2 3
У "Відрадному" відкрили алею журналістів
У п`ятницю в у столичному парку "Відрадний", що на вул. Героїв Севастополя мер Києва Леонід Черновецький разом з редакторами електронних, друкованих ЗМІ та телеканалів висадив молоді дерева на Алеї журналістів.

За його словами, саджати дерева - це хороша справа і було б добре, якби це стало традицією.

"Дерев у своєму житті я саджав багато. І з різними посадовими  особами, і на своїй маленькій ділянці, але це не значить, що більше не треба саджати", - сказав мер.

Він подякував журналістам, які прийшли, сказав, що завжди відкритий для запитань і любить критику щодо себе.

"Я можу неоднозначно оцінювати різні про себе публікації, але на критику я завжди відповідав. Буває, що мене щось ображає як людину, але це не значить, що я маю якісь претензії до журналістів. Я люблю пресу, я сам журналіст, зокрема. Я не уникаю навіть найважчих питань і критика для мене дуже важлива, бо не можна ображатися на дзеркало", - сказав Черновецький.

Мер також спробував посадити дерево - сипнув кілька лопат землі.

"Ну, я думаю, для картинки вистачить", - сказав мер і запросив журналістів та людей, які гуляли в парку випити глінтвейну.

Як відомо, ініціатором алеї і пам'ятника ЗМІ виступило КО "Київзеленбуд", яке у жовтні оголосило міні-конкурс на створення найоригінальнішого ескізу монумента журналістам. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ