Підлеглий Черновецького погорів на хабарі у 3 мільйони?


Начальника Головного управління внутрішньої політики КМДА Віктора Гончарука днями затримали співробітники СБУ під час отримання 3 мільйонів гривень хабара.

Про це "Сегодня" повідомив начальник столичного Головного управління міліції Віталій Ярема.

За його словами, операцію проводила СБУ, нині порушена справа.

"Віктор Гончарук провів три доби у нашому слідчому ізоляторі, а потім за рішенням суду був випущений під підписку про невиїзд", - сказав Ярема.

Водночас у прес-службі СБУ сказали, що поки що не мають інформації щодо цієї справи.

Зі інформацією джерела "Сегодня", Гончарук отримував хабара за те, що обіцяв допомогти одержати дозвіл на розміщення на набережній Дніпра дебаркадера з готелем і рестораном.

"Сам Гончарук за хабаром не пішов, а відправив довірену особу в один з бізнес-центрів. Там відбулася передача грошей. Гончарук у цей час був на робочому місці і підтримував зв'язок зі своєю людиною по мобільному", розповів співрозмовник видання.

Однак сам Гончарук заперечує факт отримання хабара і заявляє, що поява такої інформації в ЗМІ вигідна тим, хто працює проти мера Києва.

Про це він сказав у коментарі ЛігаБізнесінформ.

"Жодних хабарів я не отримував, це раз. А по-друге, нісенітниць я не коментую. Уже була один раз така кампанія проти мене", - сказав начальник управління внутрішньої політики КМДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ