Стартує фестиваль "Нове британське кіно"



Фото www.kinopoisk.ru
19 листопада у столичному кінотеатрі "Україна" розпочнеться щорічний усеукраїнський фестиваль "Нове британське кіно".

На ньому традиційно представить найкращі нові прем'єри з Туманного Альбіону, повідомляє Артхаустрафік.

Відкриє фестиваль фільм "Повна історія моїх сексуальних невдач" - реаліті-комедія одного з найоригінальніших молодих режисерів "покоління MTV" - Кріса Уейта.

Стрічка номінувалася на "Гран-прі журі" Кінофестивалю незалежного кіно "Санденс".

Крім того, у рамках фестивалю покажуть картину "У пошуках Еріка" - новий фільм відомого режисера Британії Кена Лоуча, який номінувався на "Золоту пальмову гілку" Канського кінофестивалю в 2009 році.

Комедія сучасного кіно-класика розповідає курйозну історію про листоношу і його уявного друга-футболіста, якого грає всесвітньо відомий футболіст Ерік Кантана.

"Лондон, Англія" - тонка психологічна драма про пошуки близьких після трагічних вибухів автобусів у Лондоні одержала "Срібного ведмедя" за кращу чоловічу роль на міжнародному кінофестивалі в Берліні.  

"За любов" - режисерський "камбек" Майкла Фіггіса - автора славетної драми "Залишаючи Лас-Вегас" - пронизаний еротизмом роман лондонського яппі і скажено красивої любительки пригод.

Єдиний спеціальний показ у Києві - "Молода Вікторія" - історія перших років правління королеви Вікторії і її тривалого роману з принцом Альбертом

Єдиний спеціальний показ у Києві - "Повернення в Брайдсхед" - провокаційна драма про заборонене кохання і втрату невинності в передвоєнний час.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ