Техогляд автомобілів можна пройти у неділю



Фото news.auto.meta.ua
Київська ДАІ організувала можливість проходження техогляду автомобілів у районних відділах ДАІ у неділю.

Таке рішення прийняте у зв'язку з тим, що 15 грудня закінчується термін проходження ТО, а ще близько 40% київських автовласників цю процедуру не пройшли, повідомляє прес-центр ДАІ.

"Тим  водіям, хто зайнятий у робочі дні, ми пішли  назустріч і крім суботи, організували прийом в районних відділах ДАІ з 9.00 до 15.00 у неділю", - розповів начальник ДАІ Києва Анатолій Сіренка.

У ДАІ нагадали, що одним з обов'язкових документів для проведення техогляду є документ про те, що автомобіль технічно справний. Для його видачі в столиці функціонує 43 акредитованих СТО, що мають право видавати відповідні протоколи перевірки технічного стану машин.

На діагностичній станції ДАІ, що на вулиці Туполєва, 19, можна не тільки перевірити технічний стан автотранспорту, а й повністю пройти всю процедуру ТО.

А при наявності протоколу та інших відповідних документів, можна також звертатися і в районні відділи ДАІ. 

Керівник столичної Державтоінспекції  порадив також водіям не затягувати з процедурою проходження ТО, і  нагадав, що відповідно до чинного законодавства, за експлуатацію транспорту, який не пройшов у  встановлений термін техогляд, передбачений штраф у розмірі від 340 до 425 гривень.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ