Намет Аделаджі небезпечний для киян?


Депутати фракції БЮТ у Київраді вимагають у відповідних посадових осіб терміново розібратись із законністю встановлення надувного намету "Посольства Божого" біля станції метро "Осокорки" у Києві.

Про це заявив заступник голови постійної комісії Київради з питань власності Денис Москаль, повідомляє прес-служба Блоку.

За його словами, при розміщенні надувного намету не було отримано дозвіл Головного управління містобудування, архітектури і дизайну міського середовища КМДА, також невідомо, наскільки законним є підключення намету до мереж електроенергії.

"Я вважаю, що встановлення цього намету незаконне та небезпечне для киян - адже об'єкт не введено в експлуатацію. Це означає, що немає дозволів як мінімум від пожежної та санітарно-епідеміологічної служб", - сказав Москаль.

Він додав, що також немає даних про те, яку вагу снігу взимку може витримати ця споруда, а отже невідомо, на яку небезпеку організатори наражають людей, які будуть знаходитись у наметі та неподалік.

Депутат нагадав, що раніше "Посольство боже" розташовувалося у приміщенні легкоатлетичного манежу, з листопада 2003 року не сплачуючи до міського бюджету за використання цього приміщення ані копійки. У результаті чого той недоотримав більш, ніж 1,5 мільйона гривень.

"Посольство Боже" ігнорувало більш ніж 10 постанов суду, в тому числі Вищого господарчого та Верховного суду України, і продовжувало протизаконно займати легкоатлетичний манеж, який кияни не мали змоги використовувати за його цільовим призначенням - тобто для занять спортом", - сказав Москаль.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ