Басс: проблема заторів через розриття доріг буде розв’язана



Фото ntm-tv.ru
Перший заступник міського голови Денис Басс обіцяє, що проблема дорожніх заторів через розриття проїжджої частини та тротуарів буде розв'язана.

За його словами, вже до кінця листопада Головне управління контролю за благоустроєм Києва розробить нову форму ордеру на розкопування доріг.

До неї включать обов'язковий пункт про проведення робіт у 3-змінному режимі, повідомляє прес-служба КМДА.

Таким чином, за словами Басса, ремонтні роботи триватимуть удвічі, а то і втричі швидше та не створюватимуть перепон у дорожньому русі.

Також покращиться і оформлення самих розриттів - відтепер вони не погіршуватимуть благоустрою міста -  КП "Київблагоустрій" розробить огорожу єдиного дизайну та кольорового вирішення. Встановлення огорожі нового типу довкола місця розриття стане однією із обов'язкових умов отримання ордеру на розкопування доріг.

"На жаль, розриття проїжджої частини автошляхів нині є однією із найпоширеніших причин ДТП у нічний час доби. Часом розриттів просто не видно через їх неналежне оформлення та недостатнє освітлення ділянки", - сказав Басс.

Він додав, що "задля безпеки киян" буде розроблений "спеціальний режим освітлення та система попереджувальних дорожніх знаків, які встановлюватимуть довкола кожного розриття".

Крім того, столична влада обіцяє завчасно попереджувати водіїв і місцевих мешканців про проведення робіт із розриття доріг або відновлення благоустрою проїжджої частини та тротуарів.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ