Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4afae56d9dc1f/
Українська правда
Київ

У метро буде лише 1 вид річних проїзних

11.11.2009  17:25

У Київському метро скоротили різновиди річних проїзних квитків, залишивши лише той, який забезпечує проїзд пасажира починаючи з 1 січня й закінчуючи 31 грудня.

Про це заявила керівник прес-служби КП "Київський метрополітен" Надія Шумак, повідомляє УНІАН.

"Річні проїзні, якщо ви пам`ятаєте, у нас були трьох видів: коли в листопаді ми ввели новий тариф, відразу ж запустили проїзні на 12 місяців, потім - річні проїзні, які діяли з 1 грудня по 30 листопада, й третій вид - безпосередньо річний, тобто діяв із 1 січня по 31 грудня. Зараз уже їх не буде. Будуть тільки з 1 січня, тобто календарні річні проїзні", - сказала Шумак.

Вона додала, що вартість такого проїзного квитка залишається 910 гривень, тобто такою, яка була встановлена й затверджена ще в січні цього року розпорядженням КМДА.

Придбати його можна буде в касах метро в грудні.

За словами Шумак, проїзний на один місяць коштує 95 гривень, на квартал - 260 гривень.

"У річних проїзних не обмежуватиметься кількість поїздок. Не було такого розпорядження, щоб ми обмежували кількість поїздок ні в місячних, ні в річних, ні в квартальних", - підкреслила начальник прес-служби метро.

Вона додала, що школярі продовжують безкоштовно їздити в метрополітені столиці й, швидше за все, наступного року цю пільгу для них буде збережено.

Як відомо, у середині серпня КМДА оприлюднила проект рішення, відповідно до якого, планувалося обмежити кількість поїздок у проїзних квитках на місяць до 70 поїздок.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.