Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4af97bdaade43/
Українська правда
Київ

Київських спортсменів підготують до змагань

10.11.2009  16:42

Столична влада затвердила план заходів щодо підготовки київських спортсменів до ХХІ зимових Олімпійських ігор 2010 року, Х зимових Паралімпійських ігор 2010 року та ХVІІ зимових Дефлімпійських ігор 2011 року.

Про це заявив заступник мера Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, відповідно до розпорядження мера, Головному управлінню житлового забезпечення КМДА доручено розглянути питання надання житла в столиці призерам за рахунок ліміту Київської адміністрації.

Також житло мають отримати їх тренери і фахівці, які постійно проживають у Києві та перебувають на квартирному обліку.

Журавський додав, що для постійного медичного контролю за спортсменами-кандидатами до олімпійської збірної команди України визначено Київський центр спортивної медицини, а для медичного контролю за спортсменами - кандидатами до параолімпійської та дефлімпійської збірних команд - Український центр спортивної медицини.

Для підготовки спортсменів-кандидатів до участі у змаганнях, відповідно до затвердженого плану заходів, буде організовано постійне функціонування  навчально-тренувальних баз та відновлюючих центрів.

Зокрема, мова йде про центральну учбово-тренувальну базу "Льодовий стадіон", льодово-тренувальну ковзанку "Крижинка" та гірськолижний спортивно-оздоровчий комплекс "Протасів Яр".

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.