На порнографії попався ректор Академії водного транспорту?


У Києві по підозрі в розбещенні неповнолітніх затримали "банду професора" одного зі столичних вищих навчальних закладів.

Подейкують, що брудну справу організував ректор Київської державної академії водного транспорту Василь Михайлов, пише "Газета по-київськи" з посиланням на джерела в МВС.

Днями його вже привозили в Академію на Фрунзе, 9, для слідчих заходів. У робочому кабінеті Михайлова міліція  знайшла касети з аматорською порнографією. Удома в ректора забрали $180 тисяч.

Багато цікавого знайшли й в інших фігурантів - фотографії з порно, диски зі знятими оргіями, три відеокамери.

Як відомо, порно-банду затримали напередодні в Києві. Усе почалося із заяв батьків у міліцію, що їхніх неповнолітніх дітей примушували до сексу в кадрі.

За словами прес-секретаря ГУБОЗ МВС Сергія Федченка, одного члена порно-банди брали на кіностудії Довженко. Для цього міліціонерам довелося домовлятися з адміністрацією кіностудії Довженка і перевдягатися.

"Коли темношкірий гвінеєць приїхав на кіностудію, його вже чекали опери, переодягнені для конспірації в одяг співробітників НКВД - раритетну форму позичили в костюмерній. Гість із Гвінеї зрозумів, що це не кіно, тільки коли його привезли у Шевченківський райвідділ міліції", - сказав Федченко.

За його словами, за допомогою затриманого незабаром вийшли і на інших членів порно-угрупування - 49-літнього ректора і його підопічну Тетяну.

"Затримання професора проводили в аеропорті "Бориспіль". Ректора в "Борисполі" зустрічала дружина із сином, затримання проходило в них на очах", - сказав Федченко.

Як відомо, дівчаток для зйомок знаходила професорові саме помічниця Тетяна. Жертв - від 12 до 16 років - з малозабезпечених родин заманювали грішми.

Нині порушено кримінальну справу за групове зґвалтування малолітніх. Любителям таких розваг світить ув'язнення до 15 років.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ