Черновецький покарає 13 ринків і кафе через маски



Фото nadonamvsem.e-gloryon.com
Столична влада надала 13 закладам торгівлі та громадського харчування приписи про закриття за порушення маскового режиму.

Про це заявила перший заступник мера Ірена Кільчицька після проведення санстанцією перевірки закладів торгівлі, повідомляє прес-служба КМДА.

За її словами, у ході перевірок були виявлені випадки невиконання доручення мера Києва Леоніда Черновецького.

"13 закладів торгівлі та громадського харчування отримали приписи про закриття за порушення маскового режиму", - сказала Кільчицька.

Вона додала, що "дотримання маскового режиму працівниками закладів торгівлі та громадського харчування в умовах епідемії - це не добровільний, а обов'язковий захід, покликаний запобігти поширенню захворювання населення на ГРВІ та грип".

"Ми попереджали, що будемо контролювати дотримання такими закладами маскового режиму і застосовувати до порушників жорсткі санкції, від штрафів до закриття", - наголосила Кільчицька. 

Так, за результатами перевірок, приписи про закриття отримали: магазин "Добрий смак" (вул. Закревського, 87); кафе ФОП Петрової Т.А. (у Гідропарку); кафе ФОП Кутової Ю.Л., (вул. М. Раскової, 2-а); кафе "Смачна їжа" (вул. Червоноармійська 111/113).

Такі ж приписи про закриття отримали кафе "Мокко" (вул. Заньковецької, 15/4 а); ринки "Бережанський" та ТОВ "Солідарність Плюс"; "Домашня кухня" (вул. Костянтинівська, 2-а); ресторан "Сумосан" (бульв. Т.Шевченка, 5-7/29); ресторан "Довіра" (вул. Пушкінська, 32); кафе "Шоколадниця" (вул. Артема, 58/2); кафе "Папа Джон" та "Фреш-бар" у ТЦ "Метроград".

Як відомо, раніше Черновецький закликав директорів продовольчих ринків, магазинів та закладів громадського харчування суворо контролювати дотримання вимог маскового режиму усіма співробітниками.

Крім того, міський голова звернувся до киян та гостей міста з проханням не купувати жодної продукції у продавців, які не користуються захисними масками.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ