Бідні кияни отримають допомогу за новими правилами


У Києві змінено порядок надання адресної безготівкової допомоги окремим категоріям соціально незахищених верств населення.

Відповідні зміни встановлено розпорядженням столичної адміністрації у зв'язку із поверненням тарифів на комунальні послуги (опалення і гаряча вода) до рівня тих, що діяли до 1 червня поточного року.

Про це повідомив перший заступник мера Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА. 

"За ініціативи мера ми знизили тарифи на тепло, гарячу воду і опалення з 1 жовтня. Разом з тим, ми продовжуватимемо надавати матеріальну допомогу малозахищеним киянам, хоча місто бере на себе додаткові витрати і компенсуватиме різницю в тарифах компаніям-постачальникам", - сказав він.

Голубченко додав, що згідно з розпорядженням, починаючи з 1 жовтня на період до 31 грудня 2009 року малозахищеним киянам надаватиметься адресна допомога, що визначена як відсоток від чинних тарифів. Зокрема, 48,4% від тарифу з водопостачання та водовідведення холодної води та 56,8% від тарифу з водовідведення гарячої води.

Таким чином, плата за комунальні послуги для соціально незахищених верств населення Києва визначається як різниця між нарахуваннями за комунальні послуги за тарифами, які діють з 1 жовтня, та адресною безготівковою допомогою. 

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ