Біля моста Патона обмежать рух транспорту


У зв'язку з будівництвом підпірної стіни в ході реконструкції транспортної розв'язки на перетині Дніпровської набережної та просп. Возз'єднання буде закрито рух усіх видів транспорту.

Зокрема, з 10 до 20 листопада варто об'їжджати правоповоротний з'їзд з Русанівської набережної на міст Патона, повідомляє прес-служба КМДА.

Рух транспорту буде організовано вулицею Ентузіастів, М. Раскової та Плеханова з виїздом на просп. Возз'єднання.

З 15 до 20 листопада буде закрито для руху правоповоротний з'їзд з мосту Патона на Дніпровську набережну до вул. П. Тичини. Рух транспорту буде організовано проспектом Возз'єднання, з'їздом на вул. Березняківську; вулицею П. Тичини з виїздом на Дніпровську набережну.

Також з 15 до 20 листопада буде закрито рух на вул. Серафимовича від вул. А. Бучми до Дніпровської набережної в обох напрямках. Рух транспорту в обох напрямках буде організовано вулицею Бучми, П.Тичини та Дніпровською набережною.

Наразі триває завершальний етап реконструкції розв'язки. Будівельники працюють практично в цілодобовому режимі, щоб мінімізувати тимчасові незручності, пов'язані з обмеженням руху автотранспорту.

Уже повністю збудовано тунель, зараз у ньому ведуться оздоблювальні роботи, влаштовуються зливостоки, повідомляють в КК "Київавтодор".

Реконструкція розв'язки дозволить ліквідувати світлофори та організувати рух таким чином, щоб транспортні потоки не перетинались.

Тим самим пропускна спроможність збільшиться в 1,5 рази. Фахівці "Київавтодору" прагнуть закінчити всі роботи до кінця листопада, згідно з проектом.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ