У метро кажуть, що не причетні до махінацій із закупівлями


КП "Київський метрополітен" спростовує інформацію про купівлю запасних частин для вагонів метро й устаткування для станцій за завищеними цінами.  

Про це йдеться в повідомленні прес-служби метрополітену.

"Численні перевірки контролюючих органів, що почалися у листопаді минулого року після підвищення тарифів на проїзд до 2 гривень, і продовжуються досі, не засвідчили ані "викриття службових осіб", ані "завищених цін", ані "нанесення збитків міському бюджету на суму 22,1 мільйона гривень", йдеться в заяві прес-службі.

У метрополітені наголосили, що "закупівлі товарів і послуг проходили і проходять у відповідності до діючого законодавства". 

"Принагідно повідомляємо, що станом на 15.00 9 листопада "Київський метрополітен" не отримував постанову про відкриття прокуратурою міста кримінальної справи", йдеться в повідомленні.

Як відомо, раніше повідомлялося, що працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб КП "Київський метрополітен", які за завищеними цінами закупили запасні частини для вагонів метро й устаткування для станцій.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ