Ректора університету затримали за розбещення неповнолітніх



Фото ТСН
Столична міліція викрила організоване злочинне угрупування, учасники якого займалися розбещенням неповнолітніх і виготовленням порнографічної продукції.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС.

Організував та очолив злочинну групу професор, ректор одного з українських вищих навчальних закладів. 

Також до складу групи увійшли троє осіб: 25-річна Тетяна, яка підбирала неповнолітніх дівчат віком від 12 до 16 років; Віктор - водій ректора, який брав участь у розбещені дівчат; та Тіто -  уродженець Республіки Гвінея-Бісау, який за гроші вступав у групові статеві зносини з неповнолітніми особами.

Лідера угрупування  та його спільницю затримали в аеропорту "Бориспіль", водія - у Києві.

Встановлено, що лідер ОЗГ організовував місця, де проходили "зустрічі" з неповнолітніми, брав у них участь та фінансував усіх учасників угрупування.

Він також вступав у статеві зносини з  неповнолітніми дівчатами та примушував їх тривалий час брати участь у групових статевих зносинах з різними особами. Ці факти підтвердило й судове-медичне дослідження.

При проведені санкціонованого обшуку за місцем мешкання збоченців правоохоронці вилучили карабін "Бінеллі" калібру 7.62 з набоями, 3 відеокамери,  відеокасети, CD-диски та фотокартки порнографічного вмісту, а також 180 тисяч доларів США та інші речові докази.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського райуправління ГУМВС у Києві порушено кримінальну справу зґвалтування малолітніх.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ