Басс заявляє, що в метро зробили капремонт і підлатали вагони


Транспортні підприємства Києва готові до роботи в осінньо-зимовий період: у них розроблені плани заходів щодо підготовки до роботи, підвищена безпека пасажирських перевезень та суттєво покращена якість надання послуг.

Про це заявив перший заступник мера Денис Басс.

За його словами, упродовж дев'яти місяців 2009 року був суттєво оновлений рухомий склад КП "Київпастранс" - підприємство отримало 42 одиниці нового транспорту: 37 автобусів (для таксомоторного режиму роботи), 1 тролейбус та виготовлено 4 трисекційні трамвайні вагони.

Окрім того, капітально відремонтували та підготували до сезону 417 трамваїв, 477 тролейбусів, 794 автобуси та 16 трамвайних снігоочисників, повідомляє прес-служба КМДА.

Відповідна робота виконана і у маршрутній інфраструктурі, - встановили 9 нових павільйонів очікування, відремонтували 18 існуючих.

За словами Басса, перевірку й техогляд пройшли і перевізники некомунальної форми власності.

Матеріально-технічна база та рухомий склад понад половини (70%) перевізників приватної форми власності вже повністю підготовлені до осінньо-зимового періоду. Решта (30%) активно проводять заходи з підготовки рухомого складу. Усі вони будуть завершені вчасно.

Для забезпечення належних обсягів пасажирських перевезень в осінньо-зимовий період, КП "Київський метрополітен" розроблені та введені у дію зимові графіки руху поїздів.

Окрім того, у структурних підрозділах метрополітену відкориговані оперативні плани снігоборотьби. У них передбачили порядок, терміни та засоби очистки від снігу колій, стрілочних переводів та прилеглих до станцій територій. Проведено капітальний та поточний ремонти 121 вагона та капітальний ремонт 7 ескалаторів.

Капітальний ремонт виконано і на станціях метро "Печерська" та "Контрактова площа". Відремонтовані фасади станцій "Хрещатик", "Вокзальна", "Арсенальна" та "Університет".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ