У Києві горить сміття


5 листопада о 00.21 трапився небезпечний випадок в Гідропарку, що у Дніпровському районі столиці.

На відкритій території спочатку загорілось сміття, а потім полум'я перекинулось на поруч розташовану торгівельну палатку, повідомляє прес-служба МНС.

Отримавши повідомлення про пожежу, вогнеборці миттєво прибули на місце та зупинили розповсюдження вогню. Внаслідок займання вогнем пошкоджена брезентова палатка, холодильник та газова плита.

Через півтори години рятувальники здійснили виїзд за адресою: вул. Потьє Ежена, 11, Шевченківського району, де у дворі житлового будинку в допоміжній дерев'яній споруді горіло сміття.

Від нього вогонь поширився на поруч розташований металевий гараж (загорілась внутрішня оббивка гаражу) з автомобілем.  Пожежні розрахунки, які прибули на місце, швидко зорієнтувались та загасили полум'я.

Завдяки оперативним діям співробітників МНС, вдалось врятувати гараж і автомобіль марки "Фольксваген Поло", який знаходився у ньому.

Передбачувана причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомих осіб.

Головне управління МНС України в місті Києві звертається до громадян та житлово-комунальних підприємств Києва з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки та вчасно вивозити сміття.

Загалом за минулу добу Головне управління МНС у Києві зареєструвало 12 пожеж та аварій,  які трапились насамперед через займання сміття та коротке замкнення електропроводів.

На щастя, від вогню ніхто з громадян не постраждав.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ