Дитяче Євробачення в Києві може пройти без глядачів


Кабінет міністрів у найближчі день-два визначиться щодо проведення дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2009" у Києві.

Про це у середу заявив виконуючий обов'язки голови Державного комітету телебаченя і радіомовлення Олег Наливайко, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

За його словами, Кабмін розглядає два  варіанти розвитку подій - або перенести проведення дитячого Євробачення на пізнішій час у зв'язку з епідемічною ситуацією в Україні, або провести конкурс у визначений час без глядачів.

Не виключається також варіант провести конкурс, організувавши посилений профілактичний режим.

За словами Наливайка, рішення буде прийнято відразу після консультацій Міністерства охорони здоров'я з місією Всесвітньої організації охорони здоров'я, яка зараз працює в Україні.

Водночас він зазначив, що процес підготовки до конкурсу триває у запланованому режимі.

За словами міністра юстиції Миколи Оніщука, проведення масових акцій і заходів в областях України, де не введено карантин, не заборонено.

Таким чином, уточнив міністр, на сьогоднішній день немає жодних сумнівів, що в Києві може проводитися дитячий конкурс "Євробачення".

Як відомо, у Києві клінічно підтверджено перший випадок свинячого грипу, крім того, від пневмонії у столиці померла жінка. Мер Києва Леонід Черновецький звернувся до уряду з проханням закрити Київ на карантин. Раніше КМДА звернулася з проханням не проводити масові заходи в києві під час епідемії грипу в Україні.

"Українська правда. Київ"  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ