У Черновецького вже думають, як відгуляти Новий рік


Столиця вже розпочала готуватися до святкування Нового 2010 року.

Відповідне розпорядження "Про проведення Новорічного святкування на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик 31 грудня 2009р. - 1 січня 2010р." підписав мер Києва Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з документом, відповідальність за організацію, технічне та фінансове забезпечення святкування Новорічної ночі на Майдані Незалежності взяло на себе ТОВ "Ель Стар".

За словами заступника мера Віталія Журавського, цього року у новорічному концерті візьмуть участь учасники проекту "Фабрика зірок-3".

Традиційно, у ніч з 31 грудня 2009 року на 1 січня 2010 року будуть внесені відповідні зміни у роботу пасажирського транспорту загального користування. Передбачається збільшення кількості одиниць рухомого складу у відповідності до очікуваного пасажиропотоку, аби усі гості свята змогли комфортно доїхати до своїх домівок після закінчення заходів.

За словами Журавського, загальний план святкування Новорічних та Різдвяних свят наразі затверджується керівництвом КМДА.

Що стосується головної новорічної ялинки країни, то роботи з її встановлення на Майдані Незалежності розпочнуться 4 грудня, а вже 19 грудня вся країна спостерігатиме засвічення на новорічній красуні святкових вогнів.

Головною прикрасою 35-метрової ялинки стануть іграшкові тигри, адже 2010 рік - рік тигра за східним гороскопом. Для декорування ялинки також будуть застосовані світлотехнічні прилади та сучасне технічне обладнання.

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ