Черновецкий: матч "Динамо" з "Інтером" має бути без вболівальників


Київський міський голова Леонід Черновецький пропонує футбольному клубові "Динамо" провести матч з італійським ФК "Інтер" запланований на 4 листопада в Києві при порожніх трибунах.

Про це він заявив у понеділок під час засідання штабку по боротьбі з грипом.

"У нас гарні стосунки взагалі з "Динамо" Київ, традиційно. Зверніться до них із проханням все-таки на стадіоні не збирати уболівальників. Для них важлива телетрансляція більше, ніж збір на стадіоні", - сказав міський голова.

Водночас заступник мера Віталій Журавський заявив, що вже звертався  до Федерації футболу і до міністра сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка щодо можливості проведення матчу "на стадіоні Динамо але за пустих трибун, чи він буде перенесений в якусь іншу країну".

"Я думаю, що гуманно було б не порушувати правила карантину, чи підготуйте моє звернення до керівництва. Це було б правильно", - сказав Черновецький.

Крім того, Журавський доповів мерові про ще одну масову подію, яка готується в Києві.

"Я знаю, що готується -  сьогодні проїжджав біля Софійського майдану - я там бачив: готується масова акція Ющенко -  український президент. Це також є питання для Києва, бо туди з'їдуться багато людей", - сказав Журавський, однак Черновецький ніяк не прокоментував ці слова.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ