Водіїв змусять дезінфікувати транспорт



Фото blog.meta.ua
КП "Київпастранс" зобов'язало водіїв та кондукторів транспорту проводити після кожного рейсу миття та дезінфекцію салону рухомого складу.

Про це на засіданні штабу з питань протидії грипу у понеділок заявив гендиректор "Київпастранс" Микола Ламбуцький.

"Сьогодні змінені посадові інструкції водія і кондуктора, де їм вписане в обов'язковому порядку прибирання між кожним рейсом і дезінфекція салону рухомого складу. Закуповуються спеціальні розпилювачі і вже завтра вранці після кожного рейсу буде і прибиратися силами водія  і кондуктора рухомий склад і дезінфікуватися оперативно", - сказав Ламбуцький.

За його словами, підприємство підійшло до проблеми боротьби з грипом та ГРВІ серйозно.

"Ми по кількох напрямках сконцентрувати свої зусилля. Перше - це дезінфекція і посилена мийка рухомого складу. Потроєно кількість людей, які цим займаються. У нас є медпункти в кожному депо та авторпарку, і водії проходять щодня інструктаж, як себе убезпечити від інфекцій", - сказав директор "Київпастранс".

Водночас він додав, що на сьогодні не вирішеним залишається питання "індивідуальних пакетів, пов'язок і спеціальних мазей".

"Також потрібен текст для начитки для пасажирів -  у нас радіоінформатори працюють -спеціальних текстів для пасажирів про інфекцію", - сказав Ламбуцький.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ