Син Черновецького поклав око на "Спартак"?


Лідер однойменного Блоку Віталій Кличко заявляє, що син мера Києва Леоніда Черновецького - Степан має намір перетворити спортивний клуб "Спартак" у Києві на приватний заклад.

Про це він розповів в інтерв'ю, "Чемпіону" під час відкриття боксерського залу в Маріуполі.

"Раніше він (спорт) був масовим, а на сьогоднішній день багато секцій закриваються, більше того під різними приводами спортивний клуб "Спартак" атакується сином Черновецького, який хоче зробити приватний клуб", - сказав Кличко.

За словами політика і спортсмена, якщо "Спатак" "перейде у приватну власність, - не треба багато розповідати, куди він піде і яка доля його чекає потім".

"Нам не потрібні приватні, нам потрібні загальнодоступні спортивні клуби, куди зможуть прийти діти без оплати, ми дуже хочемо, щоб спорт був загальнодоступним", - сказав Кличко.  

За інформацією прес-служби Блоку Кличка, спортивний клуб "Спартак -  поділ", що на вул. Костянтинівській, 71, знаходиться в комунальній власності.

"Рішенням Подільської райдержадміністрації він був переданий в оренду фірмі "Еліт Бокс Промоушен", що, за інформацією з наших джерел, належить Степану Черновецькому. Природно, спортсменів почали виганяти. Блок Кличка звернувся в прокуратуру, і вона внесла протест на рішення про передачу в оренду", - повідомили у прес-службі.

Однак, за інформацією Блоку Кличка, незважаючи на це, процес виселення  почався знову.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ