Міліція затримала ще одну "підопічну" Аделаджі



Фото vesti.kz
Столична міліція заарештувала Жанну Кисіль - "мільйонерку", яку підозрюють у виманюванні грошей у парафіян "Посольства Божого".

У п'ятницю в Шевченківському суді Києва відбулося закрите засідання у справі Кисіль, пише "Газета по-київськи".

За словами прихожан "Посольства Божого", ця жінка вмовляла паству брати банківські кредити під заставу власних квартир і передавати їй в обмін на надзвичайні відсотки.

Обмануті вкладники кажуть, що до Кисіль їх направляла в тому числі і дружина пастора - Босе, тому Аделаджа не міг не знати про діяльності своєї парафіянки.

Однак, коли Кисіль почала просто обманювати віруючих, не повертаючи ніяких грошей,  пастор лише розвів руками.

Згодом, люди поскаржилися в міліцію - і Кисіль затримали. Нині є заяви 7 обманутих вкладників, відзначає видання. Однак, не виключено, що їх насправді набагато більше, a сума, яку заборгувала Кисіль, набагато перевищує заявлені в суднових документах 3 мільйони гривень.

Крім того, цілком імовірно, що пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджу незабаром викличуть на допит у ще одній афері. Оскільки обмануті вкладники переконані, що Кисіль працювала з його благословення.

Як відомо, нещодавно Аделаджі висунули обвинувачення за ст..190, п.4 (шахрайство) у справі ПП "Грант", яке займалося збором інвестицій, щоб потім вкладати в нерухомість.

За словами колишніх парафіян "Посольства Божого" Аделаджа закликав людей брати у банках кредити під заставу нерухомості і приносити ці гроші "бабусі-мільйонерці".

Раніше слідчі органи порушили кримінальну справа стосовно пастора Аделаджі в рамках розслідування кримінальної справи щодо компанії "Кінгз Кепітал".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ