Київрада роздала землю житловим кооперативам


Київська міська рада виділила житловому кооперативові "Житловий рай" земельні ділянки для садибної забудови в Голосіївському районі.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Київради в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з рішенням, "Житловому раю" виділена земельна ділянка загальною площею 20,04 га на вулиці Лютневій у Голосіївському районі, для житлової забудови. У тому числі 16,94 га - у власність для будівництва житлових будинків і господарських споруджень і 3,1 га - в оренду на 49 років для рекреаційних заходів і благоустрою території.

При цьому, за інформацією видання, Київрада внесла зміни в генеральний план, вилучивши цю територію з категорії земель сільськогосподарського значення, і перевівши її в зону малоповерхової житлової забудови.

Крім того, на засіданні в четвер за пропозицією голови земельної комісії Олексія Євлаха до порядку денного з голосу були внесені три земельних питання, без озвучення хоч якихось даних по цих ділянках.

Зокрема, за його словами, одну з земельних ділянок пропонують передати у власність громадянам у Голосіївському районі, іншу - гаражно-будівельному кооперативові "Автосоюз".

Голосування по цих питаннях відбулося близько 20.30. У цей час як відомо, у сесійному залі цілком була відсутня фракція Блоку Кличка.

За інформацією видання, фракція БЮТ у голосуванні участі не брала.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ