Андрієвський: Під ніч люди Черновецького дерибанили київську землю



Фото прес-служби депутата
Під покровом ночі більшість мера Києва Леоніда Черновецького дерибанила київську землю.

Так прокоментував результати засідання Київради у четвер один із лідерів Блоку Кличка Дмитро Андрієвський, повідомляє прес-служба депутата.

"В останні п'ять хвилин, коли порядок денний сесії вже було вичерпано і усі відхилені питання таки було проголосовано, у головуючого "раптом" виникло ще кілька пропозицій - щодо передачі тридцяти земельних ділянок у Голосіївському районі, про закріплення ділянки за невідомим гаражно-будівельним кооперативом і про продаж частки невідомо чого невідомо кому", - повідомив опозиційний політик.

За словами Андрієвського, прийняття цих рішень є "цинічним нехтуванням інтересами київської громади та порушенням усіх можливих норм законодавств".

"Депутати не знають, за що вони голосували, яка частка і чого продається? Про це не знав навіть доповідач, оскільки жодних документів у нього не було. Депутат Журавський, який нібито готував цей проект рішення, був відсутній (хоча його картка брала участь у голосуванні), а головуючий спромігся тільки на фразу "це рішення дуже нагальне"", - сказав депутат.

За його словами, "під покровом ночі у киян у черговий раз була поцуплена власність".

"Цю зажерливу владу не виправить ніщо. Тому єдиний спосіб збереження Києва - негайне усунення Черновецького та його камарільї від влади. А з прийнятими вчора (у четв

Як відомо, засідання сесії у четвер закінчилося о 22.00. Перед цим депутати Блоку Кличка покинули сесійну залу на знак незгоди з тим, що Київрада голосує питання, проектів яких ніхто не бачив.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ