Київрада вирішила збільшити Черновецькому зарплату


Київрада прийняла рішення про виплату київському голові Леоніду Черновецькому надбавки за вислугу років у розмірі 40% посадового окладу.

За відповідне рішення на сесії у четвер проголосував 61 депутат Київради.

Згідно з цим рішенням з 11 вересня Черновецькому буде виплачуватися "надбавка за вислугу років у розмірі 40%посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг державного службовця, враховуючи, що станом на 11 вересня 2009 року його стаж державної служби становить 25 років і 1 день".

"Мета прийняття рішення - приведення у відповідність до вимог законодавства умов оплати праці київського міського голови", йдеться в тексті рішення.

Згідно з заявою Черновецького, яка є в додатку до рішення Київради, надбавка разом з зарплатою має перераховуватися на рахунок Головного фінансового управління КМДА як "Грант на будівництво житла для соціально незахищених верств населення".

"Одну гривню видавати мені особисто в якості заробітної плати" , йдеться в заяві Черновецького. 

До 2006 року меру була призначена надбавка в розмірі 30% посадового окладу, оскільки стаж його державної служби становив 21 рік.

Як відомо, згідно з декларацією про доходи, загальна сума доходу Черновецького за 2008 рік склала 268 мільйонів 263 015, 72 гривні.

Одним з джерел доходу мера Києва є зарплата - за минулий рік Черновецький отримав 189 тисяч 117 гривень 36 копійок.

 


 
 
 
 
 
 
 
"Українська правда. Київ"
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ