Черновецький не ходить в Київраду, щоб не чесати язиками



Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що київський голова Леонід Черновецький знаходиться на своєму робочому місці і працює.

Про це він заявив на засіданні Київради у четвер, відповідаючи на питання Валерія Карпунцова, чому в порушення регламенту Черновецький не з'являється в сесійній залі і не веде засідання Київради.

"Оп'ять  двадцять п'ять -  є таке прислів'я. Я не знаю, як коментувати! Шановні колеги, для того, щоб ми поставили крапку у цій пустопорожній балаканині, я інформую, що за п. 11 регламенту Київради, стоїть що сесію Київради може скликати за доручення київського міського голови секретар Київради. Таким чином це встановлено регламентом. Те що стосується хворіти, лікуватись... і чим взагалі займається київський міський голова - я вас інформую, що київський міський голова на сьогодні знаходиться на своєму робочому місці, працює", - заявив секретар Київради Олесь Довгий.

Він наголосив, що мер Києва не з'являється у Київраді, щоб "не чесати язиками", і що в Черновецького немає часу, щоб хворіти чи відпочивати.

"У нього немає часу ні хворіти, ні лікуватися ні, як ви говорите, відпочивати. У нього немає час -  і слава Богу -  займатися пустопорожньою балаканиною і чесати язиками, як робимо це ми зараз в 5 годині чи 6 вечора. І слава Богу, що він на сьогоднішній день знаходиться на своєму робочому місці і працює", - наголосив Довгий.

Він також додав, що Черновецький "на минулому пленарному засіданні був присутній і на позаминулому і дав вичерпну відповідь стосовно того, чим він займається".

Як відомо, Черновецький пішов у відпустку з 19 по 24 жовтня. Раніше Черновецький перебував у відпустці 24-31 липня і 15-22 серпня.

До цього мер також відпочивав у період з 19 лютого до 10 березня, з 27 березня до 6 квітня, однак у зв'язку з хворобою продовжив відпустку до 8 травня.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ