Дружина Аделаджі: Сандей учив принципам фінансового процвітання


Дружина пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджі - пастор Босе підтвердила інформацію про те, що підозрюваний у шахрайстві Аделаджа навчав людей "фінансовому процвітанню".

Про це вона заявила у середу під час мітингу під стінами Кабміну, повідомляє прес-центр "Посольства Божого".

"Так, Сандей Аделаджа учив принципам успіху і фінансового процвітання. Але остаточне рішення, про яке, до речі, пастор просто не може бути в курсі, приймає сама людина. Тому пастор не може нести відповідальність ні за дії парафіян церкви, ні за їхні наслідки", - сказала Босе.

За її словами, на мітингу зібралися люди, що "також чули ці навчання, але чомусь вони стоять за пастора, а не проти".

"Ми не просимо нас захищати або покривати. Ми просимо провести об'єктивне і всебічне розслідування. Якщо пастор винний, то правоохоронні органи просто зобов'язані надати необхідні докази. Узагалі, це просто немислимо, щоб у демократичній країні, якою є Україна, людину обвинувачували і називали злочинцем ще до рішення суду", - заявила Босе.

Як відомо, члени релігійного об'єднання уже кілька днів поспіль мітингують під стінами Кабміну з вимогою до прем'єр Юлії Тимошенко вжити заходів щодо кримінальної справи проти їхнього старшого пастора, яка, на їх думку, є сфабрикованою.

Як відомо, нещодавно Аделаджі висунули обвинувачення за ст..190, п.4 (шахрайство) у справі ПП "Грант", яке займалося збором інвестицій, щоб потім вкладати в нерухомість.

За словами колишніх парафіян "Посольства Божого" Аделаджа закликав людей брати у банках кредити під заставу нерухомості і приносити ці гроші "бабусі-мільйонерці".

Раніше слідчі органи порушили кримінальну справа стосовно пастора Аделаджі в рамках розслідування кримінальної справи щодо компанії "Кінгз Кепітал".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ