Кличко кличе людей у мерію. Але сам не вірить, що їм допоможуть


Київрада запроваджує новий спосіб роботи - громадські слухання у міськраді.

Про це заявив лідер однойменного блоку Віталій Кличко.

"Хочемо створити спеціальні пленарні засідання. 26 числа, за аналогією, як у парламенті відбуваються парламентські слухання, ми вводимо нову практику роботи в Київраді - слухання у міській раді", - сказав він.

За словами Кличка, на такі слухання будуть приходити представники громадських організацій, виконавчої влади та начальники управлінь КМДА.

"Люди справді будуть почуті, і на тих слуханнях будуть представники виконавчого органу, в яких одразу будуть питати, чому не виконуються ті чи інші обов'язки, які на них покладені", - сказав він.

У четвер Кличко запросив на таку раду представників організацій, які мітингують під мерією.

За його словами, керівники фракції Київради та начальники управлінь заслухають проблеми людей, і на наступній сесії вимагатимуть звіту тих відомств, які за них відповідають.


"Це єдине компромісне рішення, яке було прийнято. Я не вірю, скажу чесно, що ці проблеми, з якими прийшли люди, будуть вирішені. Але ми повинні змусити київську владу повернутися обличчям до людей", - сказав Кличко.

Водночас за словами народного депутата Кирила Куликова, під час наради голів фракцій, було досягнуто ще однієї домовленості.

"Від сьогодні парканом від людей вже ніхто не буде відгороджуватися", - сказав він.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ