Черновецький розпродає столичні землі під прикриттям Ющенка?



Фото з сайту КМДА
Голова Тимчасової слідчої комісії ВР з питань розслідування протиправної діяльності чиновників Київради і КМДА Кирило Куликов заявляє, що мер Києва Леонід Черновецький розпродає столичні землі за згодою президента Віктора Ющенка.

Так він прокоментував слова глави держави про те, що "вся київська земля викрадена групою народних депутатів із провладної сили, проти яких не можна навіть кримінальну справу порушити".

"У глави держави були та є всі правові підстави та важелі для звільнення з посад дійсних грабіжників Києва - Черновецького та його клану. Не зробивши цього, Ющенко визнав, що Черновецький є породженням Ющенка, а сам Ющенко - хіба тінню Черновецького", - сказав Куликов.

Водночас він додав, що неодноразово говорив про порушення в Києві з головою секретаріату президента.

"Ющенко  не має морального права повчати людей, які його обрали - адже за його мовчанням ховаються погоджена з Черновецьким політика беззаконного розпродажу київської землі, продовжується руйнація історичних пам'яток, триває відмивання грошей, здобутих злочинним шляхом. Один із прикладів - будівництво пам'ятника жертвам Голодомору", - нагадав Куликов. 

Депутат додав, що бездіяльність і мовчання президента "є потурання злочинам, які робляться керівництвом Києва". 

Як відомо, 13 жовтня Куликов був присутній у сесійній залі Київради, коли опозиційні депутати блокували трибуну з метою не допустити дерибану київської землі.

Однак, на сесію 29 жовтня знову винесено більше 100 "земельних" питань.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ