Будівництво на дахах київських будинків ведеться вночі?


Активісти громадських ініціатив та місцеві мешканці заявляють, що директор ТАМ "Анна" Доценко Ігор захопив горище будинку по вул. Володимирській, 19а і веде будівельні роботи вночі.

Про це вони заявили під час прес-конференції у вівторок.

"Доценко стверджує, що кожному мешканцю був висланий гарантійний лист, але жодного такого листа ніхто із мешканців , ніколи не отримував. Жоден мешканець не давав дозволу Доценку на реконструкцію горища в буд. 19-А по вул. Софіївській", - повідомили активісти громадської ініціативи "Збережи старий Київ".

За їх словами, для реалізації "злочинної схеми заволодіння майном, Доценком було використано підроблені договори, розпорядження  та листи державних органів влади та інших організацій".

Активісти переконані, що для реалізації "рейдерської схеми заволодіння" горищем в будинку № 19-А по вул. Володимирській, Доценко було використовував незаконні розпорядження КМДА і  Шевченківської РДА.

"На законні вимоги мешканців будинку негайно припинити незаконне будівництво, рейдери викликали підмогу у вигляді представників приватної охоронної фірми. Охоронці активно застосовували силу до людей у їх власному будинку", - сказали активісти.

Мешканці двох будинків звертались до всіх органів державної влади, правоохоронних органів, прокуратури, але всі заяви мешканців спустили на районне управління міліції Шевченківського району, яке вкотре відмовило в порушенні кримінальної справи.

"Безкарність бандитів та бездіяльність правоохоронних органів призвели до чергового рейдерського захоплення будинку № 19-А по вул. Володимирський. 13 жовтня 2009 року понад 60 бойовиків з ломами та сокирами захопили та забарикадували горище в будинку", - сказали активісти.

Вони додали, що ні мешканці будинку, ні правоохоронні органи та комунальні служби на горище потрапити не можуть. А забудовник, не дивлячись на ухвалу суду, веде роботи з демонтування даху вночі.

Як відомо, раніше Доценко у коментарі "Українській правді. Київ" заявляв, що заплановане переобладнання горища у будинку на вул. Володимирській, 19а не передбачає навіть зміну покрівлі і ніяк не зачепить житло мешканців.

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ