Кільчицька каже, що прокуратура збрехала про справи на лікарів


Будь-яка інформація стосовно порушення кримінальних справ проти міського управління охорони здоров'я чи лікарів столичних лікарень - це або чергова провокація, або яскравий прояв некомпетентності прокуратури чи ЗМІ.

Про це заявила перший заступник мера Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ані керівник міськздраву, а ні лікарі не мають жодної уяви про інформацію, оприлюднену в пресі. Зокрема про звинувачення щодо використання неперевіреного обладнання, ненадання допомоги пацієнтам чи вимагання хабарів, та порушення кримінальних справ по цих "фактах", - сказала Кільчицька.

Вона додала, що ні столична адміністрація, ні управління не отримували в установленому порядку жодних офіційних документів про порушення будь яких кримінальних справ від прокуратури і правоохоронних органів.

"Більше того, будь яка інформація щодо порушення кримінальних справ проти лікарів на офіційному сайті Генеральної прокуратури України відсутня", - зазначила перший заступник мера.

Кільчицька додала: "Якщо такі документі дійсно існують, і засоби масової інформації ними володіють - нехай їх оприлюднять. В іншому випадку ми вимушені вимагати спростування інформації, яку оприлюднили  в пресі, як таку, що не відповідає дійсності".

Як відомо, раніше прес-служба прокуратури повідомляла, що за результатами перевірок мед галузі Києва порушила 5 кримінальних справ стосовно медиків столиці.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ