БЮТ знайшов куди подіти півмільйона – ліквідує борг по зарплаті


Кошти в сумі 556 тисяч гривень, які оточення чинного мера Леоніда Черновецького намагалось витратити на ремонт кабінетів двох його заступників буде спрямовано на погашення заборгованостей по зарплаті.

Відповідне рішення ухвалила постійна комісія з питань бюджету Київради, повідомляє прес-служба БЮТ.

До постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку звернулося керівництво "Спеціалізованого ремонтно-налагоджувального управління №7" з проханням виділити кошти на погашення заборгованості по заробітній платі, яка на сьогоднішній день складає близько 1 мільйона 800 тисяч гривень.

"Фінансове управління КМДА відмовило комунальникам у виділенні коштів через "відсутність їх у міському бюджеті". Мовляв, столичний бюджет не гумовий, не витримає таких витрат",  - сказав член постійної комісії Київради з питань бюджету бютівець Сергій Мельник.

Він нагадав, що на ремонт кабінетів заступника та в.о. заступника чинного мера Черновецький планував виділити 556 тисяч гривень і запропонував не ремонтувати кабінети чиновників під час кризи, а виділити ці гроші на виплату частини заборгованості по заробітній платі.

"Нехай ми погасимо борг частково, але ж набагато логічніше витратити півмільйона на виплату заборгованості по заробітній платі, ніж на ремонт двох кабінетів чиновників!", - сказав Мельник.

"Спеціалізоване ремонтно-налагоджувальне управління №7" надає послуги з утримання житлового фонду житлово-експлуатаційним організаціям, зокрема технічно обслуговує системи протипожежної автоматики та димовидалення.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ