Тимчасовий трамвай відстрочить будівництво метро на Троєщину?


Компанія "Київметробуд" вважає рішення Київської адміністрації побудувати тимчасову трамвайну лінію від проспекту Ватутіна до станції електропоїздів "Городня" приводом для відстрочення будівництва метро.

Про це заявив генеральний директор компанії Володимир Петренко, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини".

"Думаю, це (будівництво тимчасової трамвайної лінії) черговий маневр і витрата коштів, щоб відтягнути термін здачі 4-ої лінії, яка може вирішити цю проблему", - сказав Петренко.

Він висловив здивування у зв'язку з такими частими змінами КМДА планів будівництва, адже спочатку столична влада обіцяла збудувати Лівобережну лінію метро "Троєщина-Осокорки". А альтернативи метрополітену на житловому масиві Троєщина не існує, переконаний Петренко.

Як відомо, у жовтні КМДА вирішила побудувати тимчасову трамвайну лінію від проспекту Ватутіна до станції електропоїздів "Городня" до 2011 року.

У грудні 2008 КМДА вирішила будувати проектовану Лівобережну лінію метро "Троєщина-Осокорки" на ділянці від вулиці Милославської до залізничної станції "Городня" по трасі швидкісного трамвая.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ