Черновецький продовжує шукати студентів для "молодої команди"?


27 жовтня у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбулося відкриття другого представництва Програми працевлаштування студентів "GPS".

Про це заявив перший заступник мера Денис Басс, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, відтепер кожен студент Київського національного економічного університету може звернутися безпосередньо до представника програми "GPS", заповнити анкету та пройти співбесіду.

"Програма вже працює. Її найважливіше завдання - встановити постійний діалог зі студентами, зрозуміти, що їх цікавить, та надати їм можливість реалізувати свої плани. Нині у базі програми вже понад 3 тисячі кандидатів", - сказав Басс.

Він додав, що 20 студентів Національного авіаційного університету вже працюють у структурних підрозділах Київської міської державної адміністрації.

"Мер Києва Леонід Черновецький особисто підтримує цю ініціативу. Більше того - незабаром з`явиться нова стипендія київського міського голови - стипендія із гарантією робочого місця у державній службі", - сказав Басс.

Він додав, що нині у структурних підрозділах КМДА успішно працюють понад 200 студентів, яких відібрали за програмою "GPS".

Такі ж представництва програми працевлаштування до кінця року планують відкрити у Київському національний університет ім. Т.Шевченка, "Київському політехнічному інституті", Київському національному університеті будівництва та архітектури, "Києво-Могилянській академії" та Київському національному торгівельно-економічному університеті.

"Українська правда. Київ" 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ