Київський ЄЦ хоче звільнення Кільчицької


Голова Київської міської організації "Єдиного центру" Вікторія Ліснича пропонує депутатам Київради ініціювати в четвер розгляд питання про відставку першого заступника мера Києва Ірени Кільчицької і начальника Головного управління охорони здоров'я КМДА Людмили Качурової.

Про це повідомили в прес-службі партії, пише ЛігаБізнесінформ.

За її словами, останнім часом усе більше політиків схиляються до думки про необхідність зміни керівництва медичної сфери столиці - протягом останнього року більшість фракцій Київради висловлювали різні аргументи на користь цього рішення.

"Тому я закликаю столичних депутатів ініціювати в четвер розгляд питання про відставку Кільчицької і Качурової, що, виконуючи бізнес-план, упевнено знищують сферу охорони здоров'я в Києві", - відзначила Ліснича.

Вона нагадала, що результати перевірок столичної медицини прокуратурою Києва і Київським відділенням Антимонопольного комітету підтвердили непрофесіоналізм і корупційні основи функціонування сфери.

"Столична прокуратура фактично підтвердила наявність платної медицини в київських лікарнях, а Антимонопольний комітет небезпідставно порушив справу щодо Головного управління охорони здоров'я за антиконкурентні дії чиновників", - сказала Ліснича.

На її думку, на керівні посади Головного управління охорони здоров'я КМДА необхідно призначити професійних керівників, а кандидатуру керівника сфери повинне рекомендувати саме медичне співтовариство.

Як відомо, раніше звільнення Кільчицької і Качурової вимагали депутати Блоку Кличка.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ