Кавказців з київської квартири виселяли з "Беркутом"


У неділю бійці спецпідрозділу "Беркут" штурмували квартиру будинку №2 на вулиці Василя Яна у Києві, де забарикадувалися троє громадян Грузії, які погрожували підірвати бомбу.

Раніше вони орендували там житло, однак коли господар розірвав з ними договір і запропонував з'їхати - кавказці відмовилися, пише "Газета по-київськи".

За словами підполковника міліції Володимира Дмитренка, судячи з агресивного поводження "терористів" - двох грузинів і співмешканки одного з них - загроза вибуху була цілком реальна, тому всіх мешканців з будинку довелося терміново евакуювати.

У під'їзді, з метою безпеки, відключили електроенергію і газ.

"На домовленості загарбники не піддалися - і вирішено було штурмувати квартиру силами спецпідрозділу "Беркут", - сказав Дмитренко.

Буйних квартирантів "скрутили" без єдиного пострілу. Загрози підірвати бомбу виявилися блефом, оскільки ніяких вибухових речовин у квартирі не знайшли.

За словами господаря квартири - приватного підприємця, це квартира його батьків, два з половиною роки тому померла його мати, і житлоплоща перейшла до нього.

"Я приватний підприємець, і тоді з доброти щиросердечної дозволив пожити якийсь час двом людям - чоловіку і дружині. Вони обіцяли замість того працювати на мене. Потім у мене був інфаркт, і я довгий час лежав у лікарні. Не міг оформити документи на спадщину. Цим скористалися квартиранти і замінили замки. Я став позивати, виграв позов, і 8 липня виконавча служба кавказців виселила", - сказав власник квартири.

За його словами, у неділю о 7 ранку співмешканка квартиранта-загарбника з чоловіком-грузином і його другом зламали двері, використавши електродриль, і знову змінили замки.

Тому господар помешкання і звернувся за допомогою до міліції.

Нині кавказці знаходяться в ізоляторі Голосіївського райвідділу міліції. Проти них порушили кримінальну справу за статтею "Хуліганство".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ